Info Rail «et utstillingsvindu/en utstilling av elevarbeid på skoler»

En skoles erfaringer med Info Rail

Morsomme, fine, diskre og lette å bruke. Thea Verbeek – koordinator på mellomtrinnet på De Morgenster i Sleeuwijk (NL) – gleder seg fortsatt hver dag over innkjøp av Info Rail fra Artiteq. Opphengssystemet sikrer at lærere og elever kan henge opp læringsmateriell og elevarbeid uten å bruke teip, lærertyggis og andre løsninger som skader veggene.

Når De Morgenster får et nytt eller oppusset bygg eller rom, har selvfølgelig også interiøret og inventaret blitt fullstendig nytt. Koordinator Verbeek lette etter et system hvor man lett kunne henge opp elevarbeid. Hun likte spesielt at det så veldig oversiktlig og ryddig ut. «Jeg etterspurte brosjyrer fra ulike aktører», sier Verbeek. Artiteq svarte raskest og hadde det beste produktet, Info Rail, for utdanningssektoren.
Info Rail er fine, diskre og lette å bruke. Thea Verbeek – koordinator på mellomtrinnet på De Morgenster i Sleeuwijk – gleder seg fortsatt hver dag over innkjøp av Info Rail fra Artiteq. Opphengssystemet sikrer at lærere og elever kan henge opp læringsmateriell og elevarbeid, uten å bruke teip, lærertyggis og andre løsninger som skader veggene, var omfattende og komplett. Da Artiteq foreslo at de kunne komme og se og vise noen muligheter, var Verbeek allerede solgt. “Det viser godt entreprenørskap og en genuin interesse for kundene”.

Tilfeldigvis, hadde kollegaer av Verbeek allerede blitt introdusert for Info Rail under en utdanningsmesse. “Artiteq kunne fortelle at hun hadde møtt ansatte fra skolen. Da vi gikk rundt og kikket kom vi over Info Rail. Det gjorde oss alle opprømte, fordi det er et kjempebra produkt.”

De Morgenster bestemte seg for å starte med opphengsystem i gruppe 1 og 2 i på de laveste trinnene. Læreren hang opp ulike elevarbeider og tegninger som elevene hadde laget. Verbeek: “Barna elsket det, utrolig gøy for dem å se sine egne produkter henge på veggen. Jeg likte det så godt at vi bestilte flere Info Rail for å kunne bruke dem i de resterende gruppene oppover på trinnene”. Elevene på de høyeste trinnene har såkalte læringsrom hvor de kan arbeide selvstendig med oppgaver. Lærere og elever henger opp oppgavene der.

Info Rail: veldig lett å bruke

Skolen er spesielt entusiastisk over hvordan Info Rail er montert. Klipsene sikrer skinnen til veggmontering, og utvidelse av opphengsystemet er veldig enkelt, ifølge Verbeek. Medfølgende Me-Clips er også en stor suksess på De Morgenster. Her kan elevens navn eller tittel på elevproduktet plasseres. “Under vår åpne dag var dette veldig fint for foresatte å se,” forklarer Verbeek.” Reaksjonene var veldig positive, det gir læringsrommene et koselig utseende, men det er spesielt fint å se alle de flotte elevarbeidene på en oversiktlig og god måte. Men, det er ikke bare opphengsystem som gjør deg glad på De Morgenster, skolen er spesielt fornøyd med veiledningen og rådene fra Artiteq. Verbeek: “Den siste bestillingen var noe forsinket på grunn av skoleaktivitet». Vi ble da hele tiden informert og holdt oppdatert om prosessen der de tilpasset monteringen i forhold til våre behov. Og har vi spørsmål, svarer Artiteq umiddelbart og utfyllende. Vi er veldig fornøyde og anbefaler virkelig Info Rail til andre skoler.

Skreddersydde opphengssystem

Artiteq har vært aktive siden 1995 i utforming, utvikling og produksjon av opphengssystem. Fordelen til Info Rail er at når den først er montert på veggen, gir den et fleksibelt system på lang sikt for tegninger og presentasjoner. Tegninger kan lett plasseres på skinnen (klemmes fast av gummilisten i skinnen) og er også lett å fjerne. Og dette uten å etterlate skade på veggen. Info Rail kommer i fargen hvit og aluminium med lengder på 50 cm, 1, 2 og 3 meter. Utvidelse er mulig med koblingsstykker, og de kan også skreddersys. Artiteq tilbyr også andre opphengssystem og løsninger for utdanningssektoren, som bildeopphengsystem, whiteboards , oppslagstavler, kleshyller med mer.