Inspirasjon og tema

Leter du etter inspirasjon og / eller informasjon om Artiteq opphengssystemer? Bli inspirert og informert om de mange mulighetene et Artiteq opphengssystem har å tilby. Enten på kontoret, i et galleri eller hjemme hos deg.

Slik henger du opp bilder på gipsplater

Med et elegant opphengssystem blir det ingen stygge hull eller sprekker i sårbare overflater, som gips, mur, betong eller tapet.

Det er ikke alltid enkelt å henge opp bilder på gipsplater eller andre sårbare overflater. Når man skal banke eller bore, kan det lett bli hull eller skader i veggen, noe som gjør at at prosjektet blir større og mer kostbart enn man hadde tenkt.

 

Les mer her

Hvor høyt bildene skal henge varierer fra bilde til bilde

Med et elegant opphengssystem, som er enkelt å montere, unngår du å skade veggen, og du kan fritt velge høyden, plasseringen og antall bilder – uten verktøy.

Du tenker kanskje at det å henge opp tre bilder ved siden av hverandre i lik høyde og i to etasjer er vanskelig, og at det kan bli stygge merker eller skader i veggen – særlig hvis du skal gjøre det alene. Men du må ikke bore eller banke i veggen i nøyaktig høyde for å få til dette. Istedenfor kan du enkelt montere et elegant opphengssystem under eller inntil taklista, med nesten usynlige snorer og kroker.

 

Les mer her

TA NATUREN INN I HJEMMET DITT

Den økte bevisstheten om hvordan  grønne planter forbedrer inneklima  hjemme og på kontoret,  gjør at de brukes mer og mer.  Alle som  har interesse av å skape miljøer der alle trives bør se på effekten planter har på oss. Visste du at planter renser luften og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ditt? Grøntområder i hjemmet er derfor ikke bare hot for ditt interiør! Vil du være med på de gjeldende plantetrendene? Les videre for å finne ut hvordan du for eksempel kan kombinere planter for å skape din egen urbane jungel i ditt hjem!

 

Les mer her

DEN SORTE TRENDEN

En slående hjemmedekorasjonstrend er fargen sort i interiøret, en farge som de siste årene har fått popularitet og fortsatt er i trend i dag! Sort er en definerende og dristig farge. På den ene siden kan sort være en ekstremt dominerende farge, men på den andre siden kan det faktisk være veldig beskjeden. Dette avhenger av hvordan du kombinerer fargen i interiøret.

 

Les mer her

VINDUSPRESENTASJON SOM BLIKKFANG

Markedet endrer seg stadig enten det gjelder eiendom, bilbransjen, optikere, kjøpesentre o.l. Vinduet fanger oppmerksomheten også etter åpningstid.

 

Les mer her

Stilfullt innredede kontorer

Når du møblerer kontorer etter nybygg eller renovering, er det viktig å tenke flere skritt fremover. Hvilke egenskaper skal rommene ha og hvordan gir vi dem et praktisk og stilig design? Hvordan kan veggene forbli uskadede, men likevel henge opp skrivetavler, oppslagstavler, pynt eller kunst? Det starter med kunnskap og riktige valg.

 

Les mer her