Forespør tilbud

Dersom du har bestemt deg for hvilket produkt du ønsker, eller trenger bistand for å bestemme deg, kan du sende inn en tilbudsforespørsel her. Du vil bli satt i kontakt med en av våre kundebehandlere, som vil veilede deg gjennom resten av prosessen.

I hovedsak gjør vi det slik for å unngå misforståelser i bestillingen. Som spesialister kan vi anbefale hvilke skinner, snorer og kroker som passer best for ditt behov.

Du kan også nå oss på telefon 333 91 100.

Hvordan fungerer det?

  1. Finn ut hvilket produkt du kunne tenke deg. Er du ikke sikker anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så kan vi anbefale. Ta gjerne en titt på våre inspirasjonssider.
  2. Mål opp veggene der du ønsker oppheng. Vi anbefaler å henge opp listene langs hele veggen, da dette ser best ut og gir maksimal fleksibilitet.
  3. Ta kontakt med oss gjennom skjemaet for tilbudsforespørsel. Din epostadresse blir ikke brukt til annet enn å besvare henvendelsen. Vi svarer med et tilbud. Her foreslår vi en helhetlig løsning med lister, og eventuelt kroker og snorer.
  4. Når vi kommer frem til en løsning som er optimal for deg pakker og sender vi varene. Tid for frakt er avhengig av hvor du bor, men tar vanligvis et par virkedager.
  5. Montering er enkelt, og dersom du er usikker har vi videoer som forklarer hvordan du monterer hver enkelt skinne.
  6. Gratulerer! Nå kan du henge opp hva du vil hvor du vil. Uten hull i veggen! Våre skinner er vedlikeholdsfrie, og på de fleste får du 10 års garanti.