Salgssupport

Salg og promosjon av Artiteqprodukter

Her finner du ulike verktøy for å støtte salg og promosjon av våre produkter. Vi har utviklet ulike løsninger for display og demonstrasjon for å gjøre det enklere å selge våre produkter. Se vårt salgssupport-dokument for en helhetlig oversikt.

Er du allerede forhandler og interessert i disse løsningene? Eller kunne du tenke deg å bli forhandler? Hvis ja, ta kontakt med oss for å utforske mulighetene. Vi hjelper med glede.

Butikkdisplay

Vi har flere praktiske løsninger når det gjelder utstilling i butikk. Blant annet et display på størrelse 50x34x212 cm. Denne kan fylles med aktuelle produkter tilpasset dine kunder.

På bilde vises display 3291C.

For mer informasjon, kontakt oss.

Presentasjons-tavler & Bord-display

Vi har utviklet våre egne presentasjons-tavler for å presentere våre ulike løsninger på en intuitiv og elegant måte. Disse er i størrelse 50 x 130 cm. Vi opplever at dette er en effektiv måte å presentere våre produkter for å oppnå rask forståelse av bruksområdene.

Dersom du har begrenset med plass i butikken har vi også en liten versjon som viser Click Rail, Contour Rail og Info Rail. Disse passer perfekt på disken, med størrelse 40 x 21 x 8 cm.

For mer informasjon om disse, kontakt oss.

Demokofferter & sample kits

En annen måte å presentere Artiteq på er med våre demokofferter. Disse inneholder «prøver» av alle våre produkter som kan vises frem til kunder. Vi erfarer at disse er flotte å ha med seg til prosjekter og bedriftskunder, da man kan fremstille og eksperimentere med ulike løsninger.

Vi har også sample kits – små versjoner av våre opphengssystemer for enkel presentasjon. Interessert? Ta kontakt!

Grafisk materiell

Vi bistår gjerne med diverse grafisk materiell, som posters og brosjyrer. Vi har masse bildemateriale tilgjengelig, til bruk både digitalt, og for trykk og hjelper deg gjerne med å lage noe tilpasset din bedrift og dine kunder. Ta kontakt så finner vi ut hvordan du best kan promotere Artiteq produkter på en god og informativ måte.