Salgssupport

Salg og promosjon av Artiteqprodukter

Her finner du ulike verktøy for å støtte salg og promosjon av våre produkter. Vi har utviklet ulike løsninger for display og demonstrasjon for å gjøre det enklere å selge våre produkter. Se vårt salgssupport-dokument for en helhetlig oversikt.

Ar du allerede forhandler og interessert i disse løsningene? Eller kunne du tenke deg å bli forhandler? Hvis ja, ta kontakt med oss for å utforske mulighetene. Vi hjelper med glede.

Standard butikkdisplay

Et praktisk og velarrangert display på størrelse 50x34x212 cm. Dette er våre mest solgte produkter presentert på en gjennomtenkt og profesjonell måte. Inneholder:

  • Click Rail 2 og 4 m, i farge hvit primer (overmalbar)
  • Info Rail 1 m, i farger hvit og aluminium
  • Nødvendig monteringsmateriale
  • Micro Grip-kroker
  • Et utvalg Twister-snorer
  • Ulike tilbehør-sett, inkludert Picture Mouse Solo

For mer informasjon, kontakt oss.

Demostands & Display for disk

Vi har utviklet våre egne demostands for å presentere våre ulike løsninger på en intuitiv og elegant måte. Her finnes en per skinne. Disse er i størrelse 50 x 130 cm. Vi opplever at dette er den perfekte måten å fremstille våre produkter for å oppnå rask forståelse av bruksområdene.

Dersom du har begrenset med plass i butikken har vi også en liten versjon, tilgjengelig for Click Rail, Contour Rail og Info Rail. Disse passer perfekt på disken, med størrelse 40 x 21 x 8 cm.

For mer informasjon om disse, kontakt oss.

Demokofferter & sample kits

En annen måte å presentere Artiteq på er med våre demokofferter. Disse inneholder «prøver» av alle våre produkter som kan vises frem til kunder. Vi erfarer at disse er flotte å ha med seg til prosjekter og bedriftskunder, da man kan fremstille og eksperimentere med ulike løsninger.

Vi har også sample kits – små versjoner av våre opphengssystemer for enkel presentasjon. Interessert? Ta kontakt!