Bilder

 • Losse ophangsystemen

Heng opp bildene!

Alle vil henge opp bildene sine trygt. Om du velger Artiteq bildeopphengssystem er det et godt valg som garanterer deg fordeler langsiktig. Et bildeopphengssystem inkluderer en skinne som du monterer til veggen eller taket, og setter fast vaiere og kroker. Ved bruk av klemmer, er det enkelt å montere skinnen til veggen ved å ”klikke” de på klemmene. Siden de hengende vaierne kan bli festet eller gli inn hvor du vil på skinnen, har du alltid fleksibilitet når det kommer til opphenging og justering eller flytting av veggdekorasjonene.

Iøynefallende eller usynlig?

Du kan velge mellom å la skinnen være iøynefallende ved å velge en skinne i aluminium som du plasserer på en hvit vegg. Eller kanskje vil du at skinnen skal være så minimalistisk som mulig. I dette tilfellet kan du velge en hvit skinne som festes på en hvit vegg, eller du kan velge versjonen som kan bli malt i hvilken farge du måtte ønske. Foretrekker du dette, anbefales det at opphengssystemet blir montert oppunder taket. Du kan også velge mellom en rekke ulike tilbehør til skinnen. A perlon hengende vaier snor er transparent og praktisk talt usynlig på veggen. Velger du en stålvaier får du et elegant, industrielt utseende som kan være perfekt for ditt interiør. Kroker blir festet på de hengende vaierne og kan lett justeres som ønsket på vaieren.

Interessert i å henge opp et bilde eller annen kunst, men du vil ikke bruke et opphengssystem med skinne? Vi tilbyr også andre løsninger for å henge opp bilder.

Bildeopphengssystemer

 • Fleksibelt

  Heng opp og flytt veggdekorasjoner raskt og enkelt

 • Ingen ødelagte vegger

  Aldri bor et hull igjen

 • Bruker vennlig

  Engangs montering

 • Multifunksjonelt

  Egner seg til en rekke ulike veggdekorasjoner

 • Sterkt og pålitelig

  Lang levetid