Kort

 • Losse ophangsystemen

Heng opp kort på en enestående måte

Får du mange kort? Ser du etter en original måte å henge dem opp og vise dem frem på? Vi har mange løsninger for deg og til ulike rom som kjøkkenet, barnerommet eller et lekerom eller et verksted. Det er enkelt å henge opp julekort, bursdagskort, andre kunngjøringer, eller andre slags kort på en organisert måte takket være Info Rail, Info Rail+, eller Picture Mouse Solo.

Heng opp kort på pleie eller undervisnings institusjoner eller på kontoret.

Produkter som Info Rail er også brukt i prosjekt sammenhenger i pleie eller undervisnings sektoren. Dette produktet er ideelt i pasientens rom i en pleieinstitusjon eller et sykehus for å vise frem kort og andre dokumenter. I undervisningssektoren, har Info Rail allerede vist seg å være et veldig nyttig visningssystem. Den hyppige bruken av Info Rail i klasserom og skolekorridorer bidrar til en ryddig skole, hvor tegninger, kort, julekort og andre dokumenter kan bli hengt opp på en enkel, organisert måte. Fleksibiliteten er en av grunnene til at dette er spesielt populært; Det som blir hengt opp, kan lett flyttes på og bli byttet ut.

Ser du etter en løsning for å henge opp kort i en prosjekt sammenheng? Vi vil gjerne gi deg skreddersydde løsninger og råd!

Heng opp kort

 • Fleksibelt

  Endre og legg til ting raskt og enkelt

 • Ingen ødelagte vegger

  Aldri bor et hull igjen

 • Bruker vennlig

  Engangs montering

 • Multifunksjonelt

  Passer til en rekke ulike dokumenter

 • Sterkt og pålitelig

  Lang levetid