Tegninger

Heng tegninger på veggen

Å henge opp tegninger i hjemmet ditt, på for eksempel kjøkkenet eller barnerommet det er ikke alltid en lett oppgave. Hvis du ikke vil ødelegge veggene dine og er lei av å måtte bruke teip og tegnestifter, så har Artiteq et par visningssystemer som er ideelle til å vise frem tegninger. Disse hengende systemene tilbyr en ren og ryddig løsning for å henge opp tegninger.  Artiteq Info Rail, Info Rail+ and Info Strip er de beste alternativene. Display It systemet gir deg også en original måte å vise frem tegningene dine på.

Heng opp tegninger i pleie eller undervisnings institusjoner eller på kontoret.

Ser du etter en måte å henge opp store tegninger eller dokumenter innenfor rammen av et design-prosjekt? Info Rail er vanligvis brukt på pleie eller undervisnings institusjoner fordi det gir en ideell løsning til å vise frem dokumenter på en ryddig men fleksibel måte. Info Rail blir ofte brukt på undervisnings institusjoner og er veldig populær for de som satser på å ha en ”ryddig skole”. Det er den ideelle måten å vise frem tegninger i et klasserom eller i korridoren. Denne engangs investeringen er en du vil fortsette å ha nytte av langsiktig.

Er du interessert i en av våre løsninger og vil du få en prøve? Les mer om Prosjekt Design her. Vi hjelper deg gjerne ved å gi deg råd om den beste løsningen for din institusjon.

Opphengings system for tegninger

 • Fleksibelt

  Endre gjenstandene raskt og enkelt

 • Ingen ødelagte vegger

  Aldri bor et hull igjen

 • Bruker vennlig

  Engangs montering

 • Multifunksjonelt

  Egner seg til en rekke ulike dokumenter

 • Sterkt og pålitelig

  Lang levetid