Takmontering

Takmontering

Montering av hengende skinne til taket

Opphengssystemet består av en skinne, med hengende snorer og kroker. Bildeopphengssystemet kan monteres på veggen eller på taket. Det er også mulig å montere opphengssystemet på siden av et innfelt tak. Denne monteringen bruker skruer og plugger i stedet for klips. Up Rail og Top Rail er et bilde opphengssystem for montering av en skinne på taket.

Integrerte taksystemer

For bygg- og renoveringsprosjekter utviklet Artiteq 4 forskjellige innebygde bildehengende systemer. Art Strip og Ceiling Strip er takskinner som er integrert ved montering av innfelt tak. Et bilde av hengende system vil være tilgjengelig over hele rommet, noe som gir deg en fleksibel måte å dekorere veggene uten å bruke noen verktøy.

Shadowline skinnene skal integreres i kombinasjon med gipsplater og vegger. De muliggjør plassering av et usynlig bilde som er hengende system mellom gipsplater vegger og takpaneler. En skyggelinje er det eneste elementet som vises mellom veggen og taket, der der det fleksible bildehengende systemet er skjult. Ved å bruke Shadowline taksystemer vil du alltid ha en garanti hvis du har glatte, rene vegger og fleksibiliteten til å dekorere dem som du vil, uten behov for verktøy. Se alle våre bildeopphengssystemer for tak.