Utdanning

Artiteq i utdanningssektoren

Veggpryden skiftes ofte innenfor utdanning. Klasserom fulle av barn resulterer ofte i store mengder flotte veggdekorasjoner. Den ideelle løsning er vår Info Rail, som lar dere henge opp tegninger, malerier og andre dokumenter på en organisert måte. Mange norske skoler og barnehager benytter seg allerede av denne løsningen i klasserom, ganger og på lærerværelser. For ikke å nevne studentboliger, der våre løsninger tillater studenter landet rundt å henge opp det de ønsker til tross for at de leier hybler med for eksempel murvegger. Med våre andre opphengssystemer kan dessuten bilder og annen veggdekor enkelt henges opp og byttes ut. Artiteq tilbyr også Whiteboards, samt Whiteboardsett for å henge opp disse. Se et utvalg referanser for undervisning her.

 

Last ned vår skolebrosjyre

Info Rail for klasserommet

Info Rail-systemet er et meget populært produkt for mange skoler. Det har blitt uunnværlig i klasserom, på kontorer og i korridorer. Det kan brukes til å henge opp tegninger, postkort, plakater, bilder med mer på en enkel og ryddig måte. Det er i tillegg svært enkelt å skifte ut det som hengt opp på få minutter. “Lærertyggis”, teip eller andre løsninger som skader veggene blir overflødige. Systemet er en god investering i forhold til slitasje på veggene, og gir i tillegg lærerne en mer fleksibel og ryddig løsning for undervisning i klasserommene.

Nysgjerrig på hvilke erfaringen en skole har gjort seg med Info Rail?

Les mer her

 

 

Info Rail

Info Rail er den ideelle opphengsløsningen for å vise frem tegninger, bilder, ukeplaner og andre dokumenter på veggen. Dette betyr at man har stor fleksibilitet i forhold til hva man henger opp i klasserommet eller på gangen. På en Info Rail kan man også feste Me Clips og Clip Hangers, den første for navnelapper og den andre er en knagg man henger direkte på skinnen. Med varianter på 1, 2 og 3 meter farget i hvit eller aluminium er en Info Rail enkelt å feste i andre, og kan enkelt kappes til ønsket lengde med baufil.

 

Last ned vår skolebrosjyre
Arrow Se videoen!

Support Clip og Storage Clip er to nyttige ekstra tilbehør for Info Rail. Begge tilbehørene tilfører en ekstra dybde og faktor til Info Rail konseptet. Med Support Clip kan du enkelt presentere mindre håndverk, takkekort, små rammer eller malerier på lerret. Support Clip festes enkelt til skinnen hvor enn du måtte ønske. Storage Clip er en praktisk tilleggsoppbevaring for penner, tusjer eller andre små objekter. I likhet med Support Clip, kan Storage Clip enkelt festes hvor som helst på skinnen. Den stilfulle runde formen har et tidløst utseende. Info Rail systemet kan gjøres mer allsidig og komplett med tilbehørene Me-Clip og Clip Hanger.

Click Rail + Twister Hook for klasserommet

Twister Hooks, designet av Artiteq, i kombinasjon med en av våre opphengsskinner, er den perfekte måten å henge opp for eksempel bokstavkort som ofte brukes i skoler og barnehager. Slik kan de flyttes på og byttes ut fleksibelt. Dersom man har systemhimling i taket kan en Ceiling Strip brukes, ellers vil vi anbefale en Click Rail. Twister Hooks kan enkelt tas ut eller flyttes til høyre og venstre.

Arrow Når man skal lære seg alfabetet

Displaysystemer

Våre displaysystemer tilbyr mange måter å presentere ulike objekter til bruk i utdanningssektoren. Imagine It Smart Pockets og Smart Pocket Rail er en god løsning for å henge opp eksempelvis ukeplaner og andre oversikter. På Imagine It Magazines og Magazine Rail kan man henge opp magasiner, bøker og lignende. Andre relevante produkter er Whiteboards, Picture Mouse Solo og produkter for skilting.

Se oversikten over våre displaysystemer, eller kontakt oss gjennom skjemaet under for mer informasjon.

Arrow Mange løsninger med mange muligheter
  • check

    Bærekraftig byggdriftkostnadsbesparende

  • check

    Fleksibilitet og brukervennlighetenkelt å flytte og bytte

  • check

    Ingen unødvendige hull i veggenengangsinvestering og -montering

Fortell meg mer!

Spørsmål? Fyll ut skjemaet, så besvarer vi dine spørsmål så snart vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.