Gallerier og museer

Artiteq i gallerier og museer

Å henge opp kunst på en sikker måte mens du samtidig har muligheten til å bytte ut verkene raskt og enkelt er et krav på gallerier og museer. Vi har derfor utviklet spesielle løsninger som tilfredsstiller disse behovene. Med riktig system garanterer vi trygghet uten at det går ut over fleksibilitet, og du kan også henge opp svært tunge bilder. For rom med vegger som ikke kan bores i har vi løsningen gjennom våre skilleveggkroker og andre solosystemer.

Disse løsningene er designet spesielt for utstillinger, og gjør hele prosessen raskere og enklere. Vi er stolte av å ha levert til mange fornøyde museer og gallerier rundt omring i Europa. Noen av disse finner du på referansesiden.

Først og fremst er det mange fordeler ved å benytte seg av et opphengs system. Dette systemet gir deg stor fleksibilitet innen hvordan du ønsker å organisere din kunst. Fleksible bildeskinner sørger for at du enkelt kan modifisere konfigurasjonen av galleriet etter de spesifikke behovene til hver utstilling og artist.

Ved å benytte seg av denne typen system, er det også mulig å maksimere det tilgjengelige arealet. Fleksible bildeskinner lar deg henge kunstverkene i forskjellige høyder, som gir en særdeles effektiv bruk av veggene. Dette gjør at man virkelig kan utnytte plassen man har til disposisjon, og man kan stille ut flere kunstverk på mindre plass.

I tillegg til dette gir et fleksibelt opphengs system en stor sikkerhet for selve kunsten. De er designet for å tåle høy vekt, og kommer ofte med låsemekanismer for å forhindre uhell. Dette bevarer kunstens integritet og reduserer risiko for skader.

Bruk av fleksible skinner forenkler også installeringsprosessen under utstillinger. Opphengs systemer lar deg henge opp kunst raskt og enkelt, og reduserer den tid og arbeid som kreves under oppsett av en ny utstilling.

Til slutt gir de fleksible skinnene et flott utseende. De er lite påtrengende og glir harmonisk inn i selve galleriarealet. De fremhever selve kunsten, istedenfor det rundt.
I konklusjon, så er bruken av et fleksibelt opphengs system i et galleri fulle av fordeler; fleksibilitet til organiseringen av kunst, optimaliserer areal, sikkerhet for kunst, brukervennlig innstallering og tilfredsstillende utseende. Dette gjør det til et ideelt valg for gallerier som ønsker praktiske og allsidige løsninger for utstilling av sin kunst.

Combi Rail Pro Light

Skinnen som belyser! Combi Rail Pro Light er en fleksibel løsning som inkluderer bildebelysning. Denne har et elegant og nøytralt design som gjør det lett å integrere i ethvert rom. Lampene flyttes enkelt horisontalt og vil lyse uten at du må forholde deg til ledninger eller lignende. Slik er det mulig å presentere bilder i optimalt lys av høy kvalitet. Bildene henges opp på samme måte som på en Click Rail, og både bilder og lys kan flyttes fleksibelt dit du måtte ønske.

Les mer om Combi Rail Pro Light.

Arrow belyst kunst

Click Rail Pro

Storebroren til vår Click Rail, som er svært pålitelig og sterk. Du kan stole på at bildene henger trygt på denne, opptil en vekt opptil 50 kg per meter. Som sin lillebror er den rask og enkel å installere med Click&Connect klips, og kan henges opp på veggen inntil tak eller taklist. Den ene siden av skinnen har dessuten en leppe som skjuler toppen av snoren.

Les mer om Click Rail Pro.

Arrow max. 50kg/m

Skiftende utstillinger

Fleksibiliteten til bildeopphengs systemet gjør det mulig for gallerier/eiere å bytte ut og endre utstillinger på svært kort tid. Det er ikke behov for verktøy, og posisjonering av nye kunstverk gjøres raskt og enkelt. Systemet sørger for den beste løsningen for gallerier og utstillinger til å forenkle oppheng og skiftende samlinger, og slik presentere kunst på best mulig måte.

Arrow Uunnværlig for gallerier!

Classic Rail +

Denne skinnen er spesialutviklet for å henge opp virkelig tunge malerier og andre veggdekorasjoner, og henger på mange gallerier, utstillinger og museer. Den har et åpent, J-formet design som gjør det mulig å henge opp en rekke forskjellige stenger med tilhørende kroker. Dette gjør det lite krevende å henge opp og bytte ut kunst på veggen. Classic Rail + tåler opptil 100 kg.

Les mer om Classic Rail +.

Arrow inntil 100 kg!
  • check

    Bærekraftig byggdriftkostnadsbesparende

  • check

    Fleksibilitet og brukervennlighetenkelt å flytte og bytte

  • check

    Ingen unødvendige hull i veggenengangsinvestering og -montering

Ta kontakt!

Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.