Blogg

Leter du etter inspirasjon og / eller informasjon om Artiteq opphengssystemer? Bli inspirert og informert om de mange mulighetene et Artiteq opphengssystem har å tilby. Enten på kontoret, i et galleri eller hjemme hos deg.

TA EN LITEN TITT INN PÅ EIE EIENDOMSMEGLER KONTORET I TØNSBERG

Eiendomsmegler EIE i Tønsberg, Norge har flere Artiteqs produkter på kontoret, inkludert Display It LED flex. Presentasjonssystemet med belysning er spesielt designet for utstillingsvinduer og vinduer i butikk. Panelene er utstyrt med energieffektiv LED-belysning og er ideell for visning av boliger til salgs til forbipasserende.

 

Les mer her

 

OPPHENG AV DEKOR UTEN BORING? Her er den beste måten å gjøre det på

Ved å ta i bruk diverse dekor, krydrer du interiøret og skaper mer stemning i hjemmet ditt. Bilderammer, malerier, dekorative skilt, vekster og andre veggdekorasjoner. Mulighetene er mange når det kommer til veggene dine, men hvordan henge opp alle dekorasjonene dine uten å konstant skade veggene? Det er vanlig å først tenke på hammer og spiker, eller skruer og boremaskin. Men, det er så unødvendig å lage ekstra hull, eller å bore hull i en ny gipsvegg!

 

Les mer her

5X DEKOR IDEER FOR KJØKKENVEGGEN

Et kjøkken er så klart et sted for matlaging, men er også et sted hvor folk kan samles og tilbringe tid sammen. Det er derfor det er ekstra flott å kunne gjøre disse tingene hvor det er koselig og morsomt å være! I denne bloggen deler vi 5 ideer for hvordan du kan dekorere kjøkkenveggene dine på en kreativ måte, ved å benytte deg av vårt bildeopphengs system med en variasjon av tilbehør. I tillegg til å skape en koselig atmosfære, har noen av ideene også praktiske funksjoner ved matlaging.

 

Les mer her

3 nyttige monterings tips for et bildeopphengs system

Har du bestemt deg for å bruke et bildeopphengs system for oppheng av dine rammer, bilder og annen dekor? Her er 3 monterings tips som vil komme til nytte!

 

 

 

Les mer her

HVORDAN INSTALLERER JEG ET BILDEOPPHENGS SYSTEM?

Du har bestemt deg for å benytte deg av et Artiteq bildeopphengs system. Dette er et valg som i det lange løp vil gi mye fleksibilitet og kreativitet, og som samtidig ikke vil skade veggene dine over tid. Når du har motatt ditt valg av Artiteq bildeopphengs system, kan dette installeres. Avhengig av hvilket system du har valgt, kan bruksanvisningene avvike fra de stegene vi nevner lenger ned.

 

Les mer her

5 råd for å forhindre at rammer tipper fremover

Et Artiteq bildeopphengs system lar deg komponere en galleri vegg med flere rammer, bilder og kunstverk. Når man skaper en galleri vegg, er det spesielt gøy å leke med å henge flere rammer basert på størrelse og type dekorasjoner. Når du bruker rammer av forskjellige størrelser, tykkelse og vekt, kan noen typer tippe fremover. Hvordan kan du forhindre dette? Som spesialist innen oppheng, har vi flere tips og råd rettet mot å forhindre at rammer skal tippe fremover, uten at dette påvirker ditt valg av rammer og layout.

Les mer her

Hvor høyt henger man et bilde?

Tips & Inspirasjon: Hva er den ideale høyden for et maleri eller en ramme på veggen? Den ideale høyden for å henge et bilde er 145 cm. Du måler høyden fra gulvet til midten av bildet. Dette er kjent som «synshøyde», og i museer henger vanligvis bilder også i denne høyden. Om du ønsker å henge et bilde over en sofa, et bord eller en annen møbel, kan en annen høyde være mer ideelt. I denne bloggen vil vi derfor forklare de beste plasseringene for å henge opp et bilde, i forskjellige situasjoner.

 

Les mer her

Bærekraftige valg i det nye tinghuset i Amsterdam

Det nye tinghuset åpnet i Amsterdam i mai 2021. Bygningen har 10 etasjer og mer enn 47 000 m2 med kontorer, rettsaler, avhørsrom og arrest. Den imponerende kunstsamlingen ved Amsterdam tinghus er utstilt i hele bygningen, ved hjelp av Artiteqs integrerte opphengssystemer.

 

Les mer her

 

En titt innom et sted med interiørdesign utenom det vanlige

Bavon de Vor utvikler hjem til klienter i hele Nederland. For noen år siden bestemte prosjektutvikleren seg for å utvikle og bygge sitt eget hjem. Bavon installerte Artiteq Shadowline Drywall opphengssystem i hele huset. Dette var mye mer enn bare en funksjonell løsning, det var faktisk et nøye overveid estetisk valg.

 

Les mer her

Lag ditt eget perfekte hjemkontor

Å jobbe hjemmefra er den nye normalen. Selv etter covid, vil mange arbeidsgivere fortsette med en kombinasjon av hjemmekontor og kontortid for sine ansatte. Dette er kjent som “hybridarbeid”. Nå som hjemmekontor benyttes av mange mennesker er det viktig å skape et innbydende hjemmekontor for deg selv. Hvordan forsikrer du deg om at hjemmekontoret ditt er så komfortabelt og funksjonelt som mulig slik at det å jobbe hjemmefra blir en effektivt og hyggelig erfaring? Les mer og bli inspirert av mulighetene som finnes!

 

 

Les mer her

Bring våren inn med disse 7 vårlige dekorasjonstipsene

I denne bloggen gir vi deg ulike tips om hvordan du skaper vårstemning hjemme med de siste trendene. Hvordan skape en hyggelig og fresh vegg hjemme hos deg selv. Våre opphengssystemer gjør det mulig å henge opp alle typer veggdekorasjoner lett, sikkert og fleksibelt, uten å skade veggene. Style og restyle veggene dine så ofte du vil. Det er lett å oppdatere interiøret ditt etter sesongene.

 

Les mer her

Info Rail «et utstillingsvindu/en utstilling av elevarbeid på skoler»

Opphengsystemet Info Rail har blitt uunnværlig for mange skoler de siste årene. Det å kunne stille ut og henge opp ulike elevproduksjoner med mer på en ryddig og enkel måte, i tillegg til fleksibiliteten det har gitt mange ekstra smil i en hektisk skolehverdag. Les mer om erfaringer fra en skole som har prøvd ut Info Rail og der de ser på det som en langtidsinvestering, både som en del av bærekraftig veggforvaltning og den pedagogiske fordelen det gir.

 

Les mer her

Slik henger du opp bilder på gipsplater

Med et elegant opphengssystem blir det ingen stygge hull eller sprekker i sårbare overflater, som gips, mur, betong eller tapet.

Det er ikke alltid enkelt å henge opp bilder på gipsplater eller andre sårbare overflater. Når man skal banke eller bore, kan det lett bli hull eller skader i veggen, noe som gjør at at prosjektet blir større og mer kostbart enn man hadde tenkt.

Les mer her

 

Hvor høyt bildene skal henge varierer fra bilde til bilde

Med et elegant opphengssystem, som er enkelt å montere, unngår du å skade veggen, og du kan fritt velge høyden, plasseringen og antall bilder – uten verktøy. Du tenker kanskje at det å henge opp tre bilder ved siden av hverandre i lik høyde og i to etasjer er vanskelig, og at det kan bli stygge merker eller skader i veggen – særlig hvis du skal gjøre det alene. Men du må ikke bore eller banke i veggen i nøyaktig høyde for å få til dette. Istedenfor kan du enkelt montere et elegant opphengssystem under eller inntil taklista, med nesten usynlige snorer og kroker.

 

Les mer her

TA NATUREN INN I HJEMMET DITT

Den økte bevisstheten om hvordan  grønne planter forbedrer inneklima  hjemme og på kontoret,  gjør at de brukes mer og mer.  Alle som  har interesse av å skape miljøer der alle trives bør se på effekten planter har på oss. Visste du at planter renser luften og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ditt? Grøntområder i hjemmet er derfor ikke bare hot for ditt interiør! Vil du være med på de gjeldende plantetrendene? Les videre for å finne ut hvordan du for eksempel kan kombinere planter for å skape din egen urbane jungel i ditt hjem!

Les mer her

DEN SORTE TRENDEN

En slående hjemmedekorasjonstrend er fargen sort i interiøret, en farge som de siste årene har fått popularitet og fortsatt er i trend i dag! Sort er en definerende og dristig farge. På den ene siden kan sort være en ekstremt dominerende farge, men på den andre siden kan det faktisk være veldig beskjeden. Dette avhenger av hvordan du kombinerer fargen i interiøret.

 

Les mer her

VINDUSPRESENTASJON SOM BLIKKFANG

Markedet endrer seg stadig enten det gjelder eiendom, bilbransjen, optikere, kjøpesentre o.l. Vinduet fanger oppmerksomheten også etter åpningstid.

 

Les mer her

Stilfullt innredede kontorer

Når du møblerer kontorer etter nybygg eller renovering, er det viktig å tenke flere skritt fremover. Hvilke egenskaper skal rommene ha og hvordan gir vi dem et praktisk og stilig design? Hvordan kan veggene forbli uskadede, men likevel henge opp skrivetavler, oppslagstavler, pynt eller kunst? Det starter med kunnskap og riktige valg.

 

Les mer her

HENGENDE JULEDEKORASJONER

I disse mørke vinterdagene, tar vi ofte med oss inn en lun atmosfære i form av julelys, et flott pyntet juletre og masse julepynt. Men hvordan kan du henge opp julepynten på en fleksibel og trygg måte i hjemmet ditt uten å skade veggene? Vi har forskjellige typer opphengssystem og tilbehør som kan hjelpe deg med dette avhengig av hva du måtte ønske for ditt interiør. Dette lar deg endre mellom all julepynten du måtte ønske uten å skade veggene dine! Et opphengssystem forsikrer at du enkelt kan følge sesongene og høytidene. Vi har listet opp noen flotte tips i denne bloggen, om hvordan skape et lunt og koselig hjem i disse juletider, med et opphengssystem og noe tilbehør.

Les mer her