HENGENDE JULEDEKORASJONER

Skap en ekstra lun atmosfære i hjemmet ditt i julesongen

I disse mørke vinterdagene, tar vi ofte med oss inn en lun atmosfære i form av julelys, et flott pyntet juletre og masse julepynt. Men hvordan kan du henge opp julepynten på en fleksibel og trygg måte i hjemmet ditt uten å skade veggene? Vi har forskjellige typer opphengssystem og tilbehør som kan hjelpe deg med dette avhengig av hva du måtte ønske for ditt interiør. Dette lar deg endre mellom all julepynten du måtte ønske uten å skade veggene dine! Et opphengssystem forsikrer at du enkelt kan følge sesongene og høytidene. Vi har listet opp noen flotte tips i denne bloggen, om hvordan skape et lunt og koselig hjem i disse juletider, med et opphengssystem og noe tilbehør.

HENG OPP JULEDEKORASJONENE DINE

Visste du at ved å henge opp julepynten vår, så kan det vekke glade barndomsminner? Det gir oss noe å holde fast i, og vekker nostalgi, som gjør oss gladere. En veldig god grunn til å henge opp masse julepynt! Om du liker fleksibilitet når du henger opp, og endrer, bilder, rammer og annen veggpynt, er et bildeopphengssystem som Click Rail en super løsning! I tillegg til vår standard hengesnor og kroker, kan du bruke Loop Maker eller Twister Hook med alle våre opphengssystemer, for alle typer dekor.

For eksempel:
♡ Julestjerner
♡ Julelys
♡ DIY Julekrans
♡ Materialer av tre
♡ Veggtepper

 

SKAP EN VEGGKOLLASJE!

Miks flere malerier, bilderammer eller bilder av julemotiver på Click Rail opphengssystem, og skap en lekende vegg. Til tross for forskjellig innhold, skap et smeltende mønster ved å henge dem sammen. Ved å gjøre slik, skaper du et moderne uttrykk, i kombinasjon med et julete innhold. I tillegg til å se festlig og dekorativt ut, vil det løfte humøret. Så, heng det opp!

Du kan variere uhemmet. Foretrekker du en ren vegg isteden for en lekende vegg? Bruk rammer i samme størrelse, og skap en symmetrisk bildevegg. Å skape en veggkollasje eller bildevegg er så enkelt å gjøre, også med et bildeopphengssystem.

HENG OPP JULEKORTENE

Det har blitt sjeldnere med kort, men med Covid19s ensomhet, sender flere julekort til hverandre. Mengder av julekort blir kjøpt og sendt til venner og familie. Kanskje til deg også!

Om du allerede har et bildeopphengssystem i hjemmet ditt, bruk Picture Mouse til å henge opp julekortene. Du kan henge kortene dine på denne magnetiske snoren ved bruk av magneter.

Har du en liten vegg til overs og ønsker å henge opp noe der også? Med Card Rail, kan kort sklis inn på skinnen på begge sider. Magnetstripen på fremsiden lar deg henge opp kortene dine på skinnen ved bruk av magneter. Du fester denne skinnen direkte på veggen.

ER DU KLAR?

Forhåpentligvis har tipsene over gitt deg nok inspirasjon til å gjøre hjemmet ditt lunere og koseligere i julen. Og når julen er over, er det enkelt å skifte ut bildene dine og rydde opp i kortene med våre opphengssystemer.