Referanser

Et utvalg av våre referanser

Artiteq leverer opphengsløsninger til prosjekter og private. Det være seg bygg under oppføring eller ettermontering i eksisterende bygg. Vår hovedområder er kontor og næring, omsorg og helse, undervisning og kultur samt bolig.

Som ved andre fundamentale behov i et bygg som ventilasjon, belysning m.m. vil det også alltid være behov for oppheng! Det være seg kunst, bilder, akustiske paneler, whiteboards, informasjonsskilt, pynt, plakater, brosjyrer osv.

Nedenfor presenterer vi et utvalg av våre referanser.

Kontorer: Statens vegvesen i Tønsberg

Dette kontoret er ett av flere som ligger i en bygning. Vi har installert våre opphengsløsninger i flere etasjer nå, på forskjellige kontorer. Det er noen strenge regler i dette bygget for å unngå skader på veggene. Vårt system gjør dette til en klok investering for de ulike selskapene i bygget.

I dette spesielle tilfellet installerte vi 190 meter Click Rail. Ikke bare rammer, men veggdekorasjoner som speil, klokke, keramikk og til og med en TV-skjerm er hengt opp fra opphengningssystemet. Vi er glade for å se enda en fornøyd kunde som bruke vårt opphengssystem.

GALLERI: CUBE8 Fredrikstad

Galleri Cube8 har gått for en løsning med Click Rail Pro. Click Rail Pro er en bestselger for gallerier. Den har en stødig konstruksjon og kan støtte vekt på opptil 50kg pr meter, som gir et sikkert og trygt oppheng av malerier og andre kunstverker på gallerivegger. Galleriet vil stille ut kunstverk fra både nasjonale og internasjonale artister.

Arrow www.cube8.no

UTDANNING: FÆRDER KULTURSKOLE

Kulturskolen i Færder kommune skulle ha muligheten til å kunne tilby flere funksjoner: konserter og kultur- eventer, øvelsesrom og muliggjøre workshops for barn og unge.

Kulturskolen la sitt valg på Artiteq opphengs systemer. Med Artiteq opphengs systemer kan de skape et funksjonelt og stilfullt rom som fremhever veggdekor uten å skade veggene. For eksempel, spilevegger kan være svært utsatt for skader. Artiteq system tar i bruk små, men sterke fester som kan monteres på alle overflater. Hos denne kulturskolen benyttet vi Click Rail som tilbyr en fleksibel og allsidig løsning for å henge opp bilder på spilevegger.

Takket være utseende, sikkerhet og fleksibilitet, blir Artiteq det perfekte valget for enhver organisasjon, eller person, som jobber med kunstverk. Med et mål om å sørge for en sikker og effektiv montering. Vi takker Færder skole for tilliten for å ha valgt oss som sin leverandør.

 

Last ned vår skolebrosjyre

 

UTDANNING: Fagerheim skole

En skole ville ikke vært den samme uten vegger fylt med tegninger og læringsmateriale. Den nye 𝗙𝗮𝗴𝗲𝗿𝗵𝗲𝗶𝗺 𝘀𝗸𝗼𝗹𝗲 i Horten kommune. har valgt et Info Rail system. Det var bærekraft som stod i fokus for det nye skolebygget.

𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗥𝗮𝗶𝗹 – den ideelle løsningen for skoler som ønsker at veggene skal bidra til et engasjerende og informativt læringsmiljø, samtidig som det er bærekraftig. Ingen bruk av tape eller skoletyggis. Bærekraft ligger i detaljene. 𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗥𝗮𝗶𝗹 er lett å installere, og krever lite vedlikehold. Dette gjør at lærere og ansatte sparer verdifull tid. Man skyver enkelt tegningene inn og ut etter behov, noe som gjør det lekende lett å oppdatere, og sørger for tilpasningsdyktighet til et utviklende utdanningsbehov.

Bli en del av det økende antallet av skoler som allerede har valgt 𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗥𝗮𝗶𝗹 til å oppdatere sitt læringsmiljø.

Last ned vår skolebrosjyre

 

Kontorer: EIE Eiendomsmegling Tønsberg

Vi er stolte av å kunne dele at EIE eiendomsmegling Tønsberg har valgt vårt Display LED system for sine nye kontorlokaler i NL19.

EIE Eiendomsmegling er kjent for å verdsette kvalitet og profesjonalisme i deres arbeid. Vi er derfor glade for å ha blitt valgt som deres leverandør for opphengs systemer. Display LED Presentation system ble valgt pga. funksjonalitet og utseende, som skaper denne vakre arbeidsplassen.

Våre produkter er designet for å gi brukeren en fleksibel og pålitelig opphengsløsning som egner seg for flere typer lokaler. De ansatte hos EIE Eiendom vil dra nytte av de mange fordelene ved å benytte seg av Display It LED og Click Rail bildeopphengs systemer. Vi takker for tilliten, og ønsker EIE Eiendom Tønsberg mange glade og vellykkede år i deres nye kontorlokaler!

 

Kontorer: Zenit advokater AS 

Eierne av det vakre bygget i Tønsberg der Zenit advokater AS er leietakere har valgt å bruke Combi Rail Pro Light for å fremheve den imponerende samlingen av selveid kunst på veggene. Det ble en robust og elegant løsning som er med å fremheve kunsten på dagtid og også spesielt når man vandrer forbi lokalene på kveldstid. Over 120 meter med skinnesystemer ble montert med tilpassede farger til lokalene, i fargen Marrakech. For at systemene skulle være mest mulig skjult for å fremheve kunsten ble transformatorer til lys plassert over himlingen. Totalt sett et veldig lekkert resultat og enda en fornøyd kunde! Om du har kunst som fortjener et solid og lekkert opphengssystem som er med å fremheve kunsten og samtidig ivareta veggene? Ikke nøl å ta kontakt med oss på post@artiteq.no.

Kontorer: Trainor Norge 

Vår kunde Trainor Norge flyttet nylig inn I deres vakre nye kontorer i Kjelleveien. Trainor var på utkikk etter en løsning som ville passe med deres retningslinjer for bærekraftig kontoradministrasjon. De valgte å installere 𝟮𝟰𝟬 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 𝗥𝗮𝗶𝗹, for å sørge for forebygging av skader av vegg over tid. Med dette opphengssystemet tilgjengelig I alle rom, kan alt av veggdekor henges opp og flyttes rundt uten å skade veggene.

Artiteq Skandinavia AS var med på å henge opp over 20 TV-er og White Boards i bygget. Vi bidro også med å tilpasse brukt solskjerming for nye bruksområder. Nok et nytt tiltak som en del av en bærekraftig kontoradministrasjon. Vi er glade for å kunne bidra til slike bærekraftige prosjekter.

Butikk Norwegian Rain

Butikken ville stille ut ulike typer kunstverk på veggene og henvendte seg derfor til oss i Artiteq Skandinavia AS. Med behov for å skifte ut ulik kunst for å matche butikkens utforming og varer, og ivareta vegger er dette en langsiktig og bærekraftig løsning: installere et bildeopphengssystem. Hvorfor? For å sikre en solide løsninger, få fleksibilitet og brukervennlighet, og eliminer eventuelle skader på veggene. Over 75 meter av vår Click Rail Pro ble installert og først tatt i bruk for å vise det vakre arbeidet til Nicole Rafiki ved åpningen av butikken. Virkelig et vakkert prosjekt, takk for tilliten.

Scandic Ambassadeur Drammen

Våre produkter blomstrer her på hotell Scandic Ambassadeur Drammen. De kom også særlig godt til sin rett under åpningen av kunstutstillingen. Combi Rail Pro Light løser utfordringen I forhold til belysning på og langs veggene. Sammen med Combi Rail Pro Light blir kunsten virkelig et blikkfang. Samtidig tilføres interiøret diskre belysning. Fordelene ved bruk av et profesjonelt bildeopphengssystem, blir tydelige ved en kunstutstilling. I tillegg til vårt system med belysning, har vi installert Click Rail i ulike varianter. Scandic Hotels Ambassadeur Drammen er svært fornøyde med løsningene vi kunne tilby, og vi er stolte av resultatet.

Kontorer: Dronning Maudsgt. 10

Et spennende prosjekt og flott oppdrag fra Radius Design for Ferds nye hovedkontor.

Til dette prestisjeprosjektet har vi levert Combi Rail Pro Light og Click Rail i sort, hvit og alu.

I tillegg har vi levert Glassboards i forskjellig størrelser til kontorer og møterom.

Takk for et inspirerende prosjekt i flotte lokaler.

Hotell Dombås

Et annet hotell som har gjort en langsiktig investering i driften av hotellbygningen. Bildeopphengssystemet Click Rail er installert for å gi fleksibilitet i dekorasjonen av veggene i hotellet.

Kultur: Grieghallen

Et utfordrende oppdrag fra Kinnarps i samarbeid med Grieghallen.

Grieghallen ønsket å benytte veggflatene i betong til oppheng.

Til prosjektet valgte vi Click Rail Pro sammen med opphengssnorer i stål og Micro Grip kroker.

Kunden er svært fornøyd med løsningen og vi takker for oppdraget.

Kontorer: DNV GL

Et flott prosjekt med flere spennende utfordringer i de flotte lokalene til DNV GL på oppdrag fra ISS Facility Services AS.

Til prosjektet har vi benyttet Click Rail i alu og hvit. Snorer er i nylon og stål. I tillegg ble oppheng for glasstavler og kunst spesialtilpasset for kunden.

Takk for et spennende oppdrag.

Omsorgsbolig: Strømmehaven

Et hyggelig prosjekt i samarbeid med Kristiansand kommune.

På oppdrag fra Kristiansand kommune har vi ettermontert opphengssystem i beboerrom, møterom og kopirom til Strømmehagen omsorgssenter. Til prosjektet har vi benyttet Click Rail hvit og Info Rail hvit.

Strømmehaven er en av mange helseinstitusjoner med et opphengssystem fra Artiteq. Sammen med opphengssystemet har beboere og ansatte fått velkomstpakker med det man trenger for å dekorere veggene.

Vi takker for oppdraget.

Undervisning: Furuset skole

På oppdrag fra Undervisningsbygg har Artiteq levert opphengsskinner til Furuset skole.

Til prosjektet har vi levert 400 meter med Info Rail på veggene og Click Frame til klasseromsdørene.

Furuset skole er en av mange skoler som har valgt å benytte vår Info Rail i et undervisningsmiljø.

Se flere referanser for undervisning her.

Undervisning: Hasle skole

På oppdrag fra Undervisningsbygg har Artiteq levert opphengsskinner til Hasle skole.

Til prosjektet har vi levert 190 meter med Info Rail på veggene og Smart Pocket Rail med akryllommer.

Hasle skole er en av mange skoler som har valgt å benytte vår Info Rail i et undervisningsmiljø.

Se flere referanser for undervisning her.