Kontor

Artiteq på kontoret

Veggdekorasjoner bestemmer atmosfæren i kontorbygninger. Click Rail Pro Bildeopphengs system er et flott valg for kontorarealer. Det er et solid og diskret system. Det er også trygt å bruke for større og mer verdifull kunst. Det er uansett flott å vite at du kan være fleksibel ved å benytte deg av et bildeopphengs system. Å skifte ut eller henge opp flere bilder er enkelt og skader ikke veggene dine.

Har du mørke vegger og ønsker å ha det fleksibelt når det kommer til hvordan du dekorerer veggene dine? Bruk vårt Click Rail Bildeopphengs system i sort utgave. Som du kan se, er det en diskre og funksjonell løsning! Våre opphengs systemer er designet for å være slitesterke og holdbare. De sørger for en stabil og sikker plattform til å henge opp dekor. Ønsker du muligheten til å henge opp veggdekor på en fleksibel måte, i et bygg med vegger av forskjellige typer overflater? Ta kontakt med oss, og vi vil gi deg den informasjonen du trenger om alle våre opphengsløsninger. Se et utvalg referanser for kontor og næring her.

Opphengssystemer

I Artiteq er vi stolte av å være produktspesialister på opphengssystemer. Vi leverer ulike gjennomtenkte løsninger som brukes til oppheng av bilder og annen veggdekor. Hovedfordelene med disse er at du vil slippe å lage unødvendige hull i veggene, samt at du får full fleksibilitet i forhold til å flytte på eller bytte ut bilder.

Vår originale variant her er Click Rail. Dette er et fleksibelt opphengssystem du henger på veggen, normalt rett oppunder tak eller taklist. Det minimalistiske designet gjør skinnen nærmest usynlig dersom dette er ønskelig, med enten hvit farge eller overmalbar primer. Den finnes også i aluminium som ser svært stilig ut på de fleste fargede vegger. Click Rail er en lønnsom engangsinvestering, er vedlikeholdsfri og tilbyr permanent fleksibilitet.

Videre tilbyr vi andre varianter; Click Rail ProDeco Rail, som er diskret da den gjemmes bak taklist, eller Combi Rail Pro Light, som har lamper i skinnen. Se eventuelt vår fulle oversikt over opphengssystemer.

Display It LED

Display It LED Presentation system er under høy forespørsel på grunn av dets funksjonalitet og utseende, som skaper vakre arbeidsplasser. Spesielt passende for eiendoms firmaer som ønsker å visualisere sine tjenester og produkttilbud dag og natt. Våre produkter er designet for å gi brukere et fleksibelt og pålitelig opphengs system passende for alle typer kontor.

Les her om hvordan Display it LED ble benyttet som en løsning innen eiendom.

 

Brosjyre Display It LED
Arrow Display It LED

Displaysystemer

Vi tilbyr også andre løsninger som passer godt i kontorlandskap.  For eksempel er Info Rail som nevnt optimalt på kontorer, og gir oversikt, kontroll og fleksibilitet. Imagine It Smart Pockets, Smart Pocket Rail og Display It kan benyttes for presentasjon av både markedsmateriell, informasjon eller bilder av ansatte. Imagine It Magazines og Magazine Rail rydder opp i magasiner og lignende, og førstnevnte kan brukes til å dele opp åpne landskap. Vår erfaring er at disse blir mye brukt i hverdagen, og gjør mye for interiøret. Se eventuelt den fulle oversikten over våre displaysystemer.

Arrow Imagine It Smart Pockets

Whiteboards

Videre leverer vi også whiteboards og whiteboardsett for å henge opp disse fleksibelt, produkter for skilting og andre løsninger. Som med våre andre produkter er alle disse vedlikeholdsfrie og utviklet med tanke på bærekraftig byggdrift.

  • check

    bærekraftig byggdriftkostnadsbesparende

  • check

    fleksibelt og brukervennligenkelt å bytte ut og flytte på bilder

  • check

    ingen unødvendige hull i veggeneengangsinvestering og -montering

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.