Kontor

Artiteq på kontoret

Våre produkter henger allerede i mange kontorlandskaper rundt om i landet. Vi har mange ulike produkter som gjør hverdagen på kontoret enklere. Artiteq tilbyr også løsninger for å presentere media, som Whiteboards, og bistår gjerne kunder å tenke gjennom skreddersydde løsninger. Info Rail er dessuten optimalt for å henge opp dokumenter og lignende på kontoret. Du kan ta kontakt med oss, så bistår vi med å finne den beste løsningen for ditt kontorbygg. Spør oss gjerne også om montering.

Se et utvalg referanser for kontor og næring her.

Opphengssystemer

I Artiteq er vi stolte av å være produktspesialister på opphengssystemer. Vi leverer ulike gjennomtenkte løsninger som brukes til oppheng av bilder og annen veggdekor. Hovedfordelene med disse er at du vil slippe å lage unødvendige hull i veggene, samt at du får full fleksibilitet i forhold til å flytte på eller bytte ut bilder.

Vår originale variant her er Click Rail. Dette er et fleksibelt opphengssystem du henger på veggen, normalt rett oppunder tak eller taklist. Det minimalistiske designet gjør skinnen nærmest usynlig dersom dette er ønskelig, med enten hvit farge eller overmalbar primer. Den finnes også i aluminium som ser svært stilig ut på de fleste fargede vegger. Click Rail er en lønnsom engangsinvestering, er vedlikeholdsfri og tilbyr permanent fleksibilitet.

Videre tilbyr vi andre varianter; Contour Rail, en ekstra kompakt Click Rail, Deco Rail, som er diskret da den gjemmes bak taklist, eller Combi Rail Pro Light, som har lamper i skinnen. Se eventuelt vår fulle oversikt over opphengssystemer.

Displaysystemer

Vi tilbyr også andre løsninger som passer godt i kontorlandskap.  For eksempel er Info Rail som nevnt optimalt på kontorer, og gir oversikt, kontroll og fleksibilitet. Imagine It Smart Pockets, Smart Pocket Rail og Display It kan benyttes for presentasjon av både markedsmateriell, informasjon eller bilder av ansatte. Imagine It Magazines og Magazine Rail rydder opp i magasiner og lignende, og førstnevnte kan brukes til å dele opp åpne landskap. Vår erfaring er at disse blir mye brukt i hverdagen, og gjør mye for interiøret. Se eventuelt den fulle oversikten over våre displaysystemer.

Arrow Imagine It Smart Pockets

Whiteboards

Videre leverer vi også whiteboards og whiteboardsett for å henge opp disse fleksibelt, produkter for skilting og andre løsninger. Som med våre andre produkter er alle disse vedlikeholdsfrie og utviklet med tanke på bærekraftig byggdrift.

  • check

    bærekraftig byggdriftkostnadsbesparende

  • check

    fleksibelt og brukervennligenkelt å bytte ut og flytte på bilder

  • check

    ingen unødvendige hull i veggeneengangsinvestering og -montering

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.