Heng opp bilder

Heng opp og flytt bilder raskt og enkelt, uten å skade veggene

Artiteq gjør det enkelt å henge opp bilder på en trygg og elegant måte, samtidig som man har full fleksibilitet. Våre opphengs systemer består vanligvis av en skinne som festes i vegg eller tak, i kombinasjon med  opphengssnorer og  justerbare kroker.

Et bildeopphengs system (som Click Rail) kan brukes til mer enn kun til oppheng av bilder. Derfor finnes det et stort utvalg av kroker og annet tilbehør som gjør det mulig å henge opp det du måtte ønske av kunst, bilder, pynt og dekor.

 

Bildeopphengs system

Skinnen (A), snoren (B) og kroken (C) utgjør til sammen BILDEOPPHENGS SYSTEMET. Bildeopphengs systemet gjør det mulig å henge opp malerier og annen veggdekorasjon uten å skade veggen med skruer eller spiker.

Hvorfor henge opp maleriene dine ved hjelp av et bildeopphengs system?

 • Du kan flytte eller skifte ut bildene dine når som helst. Veldig praktisk!
 • Du unngår skader på veggen.
 • Fullstendig fleksibilitet.
 • Designet på produktene gjør at det hele glir sømløst inn i interiøret.
 • Resultatet er både elegant og diskré.

 

 

Blikkfang eller usynlig ?

Som et blikkfang kan du velge en skinne i aluminium til en hvit vegg. Det motsatte ville vært å ha skinnen så lite synlig som mulig. Velg i så fall en hvit skinne mot en hvit vegg, eller en primer versjon som du kan male i samme farge som veggen. Du har flere valgmuligheter når det kommer til valg av snor. En nylonsnor er transparent og nærmest usynlig mot veggen, mens en stålsnor gir et lekkert industrielt uttrykk som kanskje passer bedre til interiøret. Opphengskroker tres på snorene og kan enkelt justeres til ønsket høyde.

Om du ønsker å henge opp noe uten å benytte deg av et skinnesystem, har vi flere muligheter for deg.

 

 

 

Inspirasjon!

Å invester I et bildeopphengssystem vil sørge for maksimal brukervennlighet ved dekorering av dine vegger. Ingen behov for ytterligere verktøy, og ingen flere skader på veggene.

Arrow Heng det du vil!
 • check

  fleksibeltflytt og bytt veggdekorasjoner, opp, ned og sidelengs

 • check

  skadefrie veggeringen unødvendige hull

 • check

  multifunksjoneltpasser til de fleste typer veggdekorasjoner

 • check

  brukervennligenkel montering og lettvint i bruk