Forhandlere

Dette er en oversikt over de som selger Artiteqprodukter

Rundt omkring i landet finnes Artiteqprodukter i fysiske butikker. Dersom du ønsker å se våre produkter i virkeligheten før du velger å gå for et opphengssystem, kan du besøke en av våre flinke forhandlere. Disse har hver sin nisje og mange spennende produkter, alle relevante i forhold til våre opphengssystemer. Dersom du drar innom, hils gjerne fra oss! Vi gjør oppmerksom på at de fleste av våre forhandlere fører et begrenset utvalg – som regel våre mest brukte produkter for hjemmet. I tillegg til forhandlerne på denne siden har vi også et nettverk med montører, og bistår gjerne med dette om det er ønskelig.

Om du ikke finner det du leter etter eller har spesielle ønsker kan du fortsatt bestille direkte fra oss. Se kontaktskjema nederst på siden. Vi svarer gjerne også på enkle og komplekse spørsmål.

KEM - Kunstnernes Eget Materialutsalg, Oslo

Info: KEM er en bedrift som har over 5 000 andelshavere fra hele Norge. Et flertall av disse er profesjonelle kunstnere, men det finnes skoler, bedrifter, elever og andre blant deres kunder. KEM har siden starten hatt som formål å skaffe den enkelte andelshaver de nødvendige materialer og forbruksmateriell ved salg til lavest mulig pris. Har også nettbutikk!

Besøksadresse: Brenneriveien 9b, 0182 Oslo

Hjemmeside: www.kem.no

Sense of Style, Ski

Info: Sense of Style er en familiedrevet butikk som startet som showroom i 1997. I 2004 åpnet de butikken, og siden da har de lokalisert seg i Ski sentrum. De har håndplukket et unikt sortiment av designmerker som tilsammen gir et moderne hjem. De setter store krav til valg av designmerker, slik at du som kunde føler deg trygg når du handler hos dem.

Besøksadresse: Jernbaneveien 6, 1400 Ski

Hjemmeside: https://www.sofs.no/

Oddvar Olsen & Co, Drammen

Info: Oddvar Olsen & co er i dag Drammens største kunstgalleri. Galleriet og rammeverkstedet ble startet i 1945. De formidler et stort og bredt utvalg av kvalitetskunst. Malerier, akvareller, grafikk utført i ulike teknikker, fotokunst, skulpturer m.m. De driver et stort og profesjonelt rammeverksted. Deres dyktige fagfolk har god kompetanse, herunder også forgylling og restaurering av gamle rammer samt reparasjon/ restaurering av ødelagte/ skadete bilder.

Besøksadresse: Tollbugata 44, 3044 Drammen

Hjemmeside: https://www.galleri-olsen.no/

Revetal Glasservice AS, Tønsberg

Info:

Kjedemedlem av Riis bilglass og er godkjent av statens vegvesen for skifte av bilglass. «Vi rammer inn bilder og kan tilby kreativt paspatur design og godt utvalg av rammer/paspatur/glass. Vi er en mesterbedrift som tilbyr nesten alt innenfor glass. Se noen av våre referanser på facebook og vår hjemmeside.»

Revetal Glasservice AS ble etablert i 1991 og er en Mesterbedrift med lang erfaring. Hos Revetal Glasservice er fokuset på kvalitet og personlig service. At de er medlem av Glassbransjeforbundet, Glassmesterlauget, Medbyggeren, Riis Bilglasskjeden og Rammebransjeforbundet gjør at de er oppdatert på nyheter og utviklingen som skjer i bransjen. En fornøyd kunde er det beste de vet.

Besøksadresse: Gamleveien 1A, 3174 Revetal

Hjemmeside: https://www.revetalglasservice.com/

BAS Kunst AS, Larvik

Info: BAS Kunst fører kjente merkevarer til profesjonelle og amatører i kunst, design og hobby i flere prisklasser. Alt i innramming. BAS Kunst ble etablert i 1972 og holder til i Larvik, på gamle E18 mellom Larvik og Sandefjord. De har utsalg fra butikk og vil alltid hjelpe deg med å finne utstyr og skaffer til veie det de ikke har.

Besøksadresse: Skinmoveien 5, 3270 Larvik

På Facebook: BAS Kunst AS

Ulvan Interiør AS, Tiller

Info: Ulvan Interiør leverer alle former for gardiner og innvendig solskjerming, mørklegging, folie og akustikkløsninger til det profesjonelle og private markedet. De har et bredt utvalg av produkter fra våre mange leverandører. De ble etablert i 2009 og har siden den gang levert løsninger til alle typer prosjekter. De retter seg mot små og store bedrifter, offentlige institusjoner som skoler, barnehager og helsevesen, hotell, restaurant og private hjem.

Besøksadresse: Østre Rosten 78B, 7075 Tiller

Hjemmeside: https://ulvaninterior.no/

Paletten AS, Harstad

Info: Paletten as er en familiebedrift som holder til i sentrum av Harstad. Etter snart 25 år i bransjen og to flyttinger av galleri og rammeverksted har vi nå en sentral posisjon i Harstad sentrum. De selger kunst av dyktige kunstnere fra det ganske land. Med rundt hundre kunstnere i deres portefølje skal de kunne møte dine behov.

Besøksadresse: Storgata 7, 9405 Harstad

Hjemmeside: https://www.palettengalleri.no/

Ingen forhandlere i nærheten av deg?

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss direkte. Vi hjelper deg gjerne, og sender varer til hele Norge.

  • (om relevant)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.