Helse

Artiteq i helsesektoren

I helsesektoren ser vi tre gjengangere blant våre skinner – med god grunn. Først og fremst Ceiling Strip, som er et kostnadsbesparende og elegant alternativ for nybygg og renovasjonsprosjekter. Dette er et integrert opphengssystem, se mer under. For bygg som ikke er i en prosjektfase finnes det også muligheter i våre tradisjonelle opphengsskinner; som Click Rail. Begge disse byr på de samme fordelene for ansatte og pasienter: veggdekor kan flyttes på og byttes ut uten skade på veggene. Våre løsninger er vedlikeholdsfrie og dermed også et fornuftig og bærekraftig alternativ i forhold til byggets drift. Videre er Info Rail ofte også relevant. Denne lar deg feste papirark på en praktisk og organisert måte på veggen, og kan anvendes for mange typer bruk. På kontoret, møterommet eller i resepsjonen kan du presentere rapporter, planer, lister, bilder eller instrukser. På pasientrom, oppholdsrom eller venteværelser kan tegninger og kort enkelt henges opp.

Se et utvalg referanser for helsektoren her.

Integrerte opphengssystemer

For bygge- og renovasjonsprosjekter tilbyr Artiteq ulike løsninger som kan integreres i bygget. Disse er utviklet spesielt for å installeres i taket på en diskret og elegant måte. I Norge pleier vi å anbefale Ceiling Strip. Denne er utviklet for å erstatte tradisjonelle måter å feste himling på, og er ofte et rimeligere alternativ. Sluttproduktet blir en pen stripe gjemt i taket som fungerer som opphengssystem. Vi opplever at både brukere og driftsansvarlige er svært fornøyd med hvor praktisk og brukervennlig sluttproduktet blir.

Arrow Integrert med systemhimling

Andre displaysystemer

Dersom du ønsker å gi interiøret en ekstra stilig look har vi flere produkter i denne kategorien. Blant våre displaysystemer finner du mange løsninger, som Info Rail nevnt over. De ulike variantene er tilpasset bruk både med og uten opphengsskinne. Dersom du har en skinne langs taket er Imagine It Magazines en flott måte å organisere magasiner på, mens i Imagine It Smart Pockets kan du enkelt putte inn og ta ut bilder i størrelse A3 og A4. Uten opphengsskinne kan disse henges på veggen; disse heter Magazine Rail og Smart Pocket Rail.

Vi leverer også Whiteboards og sett til disse, som dermed kan henges i våre skinner. Disse henger trygt, og kan likevel justeres horisontalt og vertikalt.

 

Arrow Praktisk og stilig

Skilting

Vi leverer også løsninger for oppheng av skilt. En Xpo Rail tillater deg å henge opp skilt eller markedsmateriell i et åpent rom. På systemhimling kan en Magnetic Ceiling Hanger brukes for alt opptil 1 kg.

Til sist nevner vi Click Frames: en ramme som henges på vegg (enten direkte eller på en av våre opphengsskinner), der sidene på rammen kan klikkes opp. Slik kan innholdet endres etter ønske.

  • check

    bærekraftig byggdriftkostnadsbesparende

  • check

    fleksibelt og brukervennligenkelt å bytte ut og flytte på bilder

  • check

    ingen skade på veggeneengangsinvestering og -montering

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.