Referanser – helse og omsorg

Artiteq leverer til helsesektoren over hele landet, direkte eller gjennom forhandlere.

Produktene som forespørres er for det meste Click Rail, Click Rail Pro, Ceiling Strip og Info Rail for bildeoppheng og oppheng av tegninger, kunst og plakater samt Display It og Smart Pocket Rail med akryllommer for informasjon og presentasjon av personalet.

Nedenfor presenterer vi noen av våre installasjoner for helsesektoren.

Kjelleparken helsepark

Et flott prosjekt i samarbeid med Tønsberg kommune.

På oppdrag fra Tønsberg kommune har vi ettermontert opphengssystem i venterom, hvilerom, kontorer og arbeidsrom til Tønsbergregionen Legevakt og ØHD.  Til prosjektet har vi benyttet Click Rail og Info Rail.

Tønsberg legevakt er en mange helseinstitusjoner med et opphengssystem fra Artiteq.

Vi takker for oppdraget.

Strømmehaven helsesenter

Et hyggelig prosjekt i samarbeid med Kristiansand kommune.

På oppdrag fra Kristiansand kommune har vi ettermontert opphengssystem i beboerrom, møterom og kopirom til Strømmehagen omsorgssenter. Til prosjektet har vi benyttet Click Rail og Info Rail.

Strømmehaven er en av mange helseinstitusjoner med et opphengssystem fra Artiteq. Sammen med opphengssystemet har beboere og ansatte fått velkomstpakker med det man trenger for å dekorere veggene.

Vi takker for oppdraget.

Kleplandtunet

Et flott prosjekt gitt oss av Prosjektgruppen i samarbeid med GHV, BRG og Kristiansand kommune.

På oppdrag fra Kristiansand kommune har vi  levert opphengssystem til beboerrom og fellesarealer til Klepland omsorgssenter. Til prosjektet benyttet vi Ceiling Strip for integrering med systemhimlingen slik at opphengssystemet fremstår nærmest usynlig.

Klepland omsorgssenter er en av mange helseinstitusjoner med et opphengssystem fra Artiteq. Sammen med opphengssystemet har beboere og ansatte fått velkomstpakker med det man trenger for å dekorere veggene.

Vi takker for oppdraget.

Kontakt oss for mer informasjon

Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.