BRING VÅREN INN MED DISSE 7 VÅRLIGE DEKORASJONSTIPSENE

Skap en munter og fresh vegg hjemme!

Dagene vil snart fylles med solskinn, og nydelige påskeliljer og tulipaner popper opp rundt oss. Dette kan bare bety en ting: våren er kommet! Og når våren er her vil du omfavne den øyeblikkelig. Disse vårtegnene gjør kanskje at du vil freshe opp den litt mørkere vinterstilen i hjemmet ditt! La den friske vårbrisen blåse gjennom interiøret ditt, mix & match med nye farger og vårens tilbehør. I denne bloggen gir vi deg ulike tips om hvordan du skaper vårstemning hjemme med de siste trendene. Hvordan skape en hyggelig og fresh vegg hjemme hos deg selv. Våre opphengssystemer gjør det mulig å henge opp alle typer veggdekorasjoner lett, sikkert og fleksibelt, uten å skade veggene. Style og restyle veggene dine så ofte du vil. Det er lett å oppdatere interiøret ditt etter sesongene.

 

BRUK NATURLIGE MATERIALER

Er du også en stor fan av tilbehør i flettverk og rotting? Da er denne trenden perfekt for deg! Bring inn varmen fra naturen med å kombinere naturlige materialer med freshe toner og tilbehør som naturen gir oss. Dette vil skape en beroligende og lun atmosfære. Heng alt slags tilbehør på våre opphengssystemer ved å bruke hengende kroker og wire og Loop Maker.

TIPS 1 - TILBEHØR TIL HJEMMET I FLETTVERK, ROTTIG OG BOMULL

Introduser en naturlig atmosfære til interiøret ditt med tilbehør laget av naturmaterialer. I tillegg til å skape et stilig og en beroligende følelse, er disse materialene bærekraftige. Det finnes mye superkult tilbehør laget av naturmateriale som du kan henge på veggene dine. Tilbehør laget av flettverk, tre, rotting og bambus.
For eksempel:

♡ Veggpanel i tre med trykk
♡ Veggplater med flettverk
♡ Bambusvifter
♡ Rottingspeil

Du kan også ha veggoppheng i 100% bomull, jutefiber eller sjøgress. Velg muntre blomstertrykk eller (abstrakte) jordfarger for å skape den rette vårstemningen.

TIPS 2 - TILBEHØR AV STRÅ, FJÆR OG TØRKEDE BLOMSTER

Heng naturinspirerte elementer på veggen din som utstråler naturens renhet og mykhet. Bruk produkter som naturen gir oss, slik som strå fra pampasgress, tørkede blomster og fjær. De er tilgjengelige i et stort utvalg av vårens farger. Mix og match dem med hverandre og plasser dem i ulike små vaser. Bruk Loop Maker for å henge opp vasene i kombinasjon med ett av våre opphengssystemer.

TIPS 3 - TILBEHØR I KERAMIKK OG LEIRE

Runde og organiske former, minner og gjenstander fra naturen, skaper også en naturlig vårlig atmosfære. Velg organisk formet tilbehør, laget fra naturmaterialer, slik som leire og keramikk.

♡ Veggplater laget av leire med trykk fra (tørkede) blomster og planter
♡ Keramiske veggplater og fliser med blomster-, plante- og dyretrykk

BRUK VÅRFARGENE FOR 2022 I INTERIØRET DITT

Denne trenden handler om å bruke farger i interiøret, lyse og naturlige fargetoner, for å skape den rette vårstemningen i hjemmet ditt. Når du nå får tips om å bruke farger i interiøret ditt, er bilderammer et must på veggen din! Vårfarger, blomster, planter, dyr etc. kan plasseres på veggmonterte bilderammer på utallige måter. Skap en bildevegg ved å henge bilderammer i ulike størrelser på veggen din med freshe og lyse bilder. Dette vil bringe det muntre og levende vårmiljøet inn i hjemmet ditt. Ikke vær redd for å kombinere mange forskjellige farger, men sørg for at de ulike elementene harmoniserer godt med hverandre.

 

TIPS 4 – PLAKATER MED VÅRENS TRYKK OG DESIGN

Vårfølelsen kan skapes ved å bruke plakater med mange ulike trykk og design. Tenk på farger, bilder, tekster, etc. For eksempel kan du henge opp plakater med følgende trykk for å skape den ultimate vårfølelsen:

♡ Naturlige design med blomster, planter, trær og dyr
♡ Abstrakte og moderne design med blomster i freshe eller myke fargetoner
♡ Tekster og sitater om vårens ankomst

TIPS 5 – PLAKATER I PASTELLFARGER


Mørke farger må ut! For å få den rette vårstemningen er lyse og freshe farger et must. Humøret stiger i takt med de lange lyse dagene, og dette må reflekteres i innredningen din. Derfor bør du velge pastellfargede plakater som harmoniserer med våren. Pudderosa, syrin, dusblå, lysegul, mintgrønn og jordtoner er perfekte i et fresht interiør. Du kan mikse forskjellige plakater og pastellfarger for å skape en enda freshere effekt.

BRING NATUREN INN

I tillegg til naturmaterialer og farger tillater denne trenden deg å bringe naturen inn med blomster og planter. De skaper den ultimate vårfølelsen. Du kan aldri ha for mange blomster eller planter hjemme, og ingenting slår lukten av friske blomster! Det både tilfører miljøet stil og forbedrer luftkvaliteten innendørs. Du bringer bokstavelig naturen, og dermed også våren, inn i hjemmet ditt.

TIPS 6 – HENG OPP PLANTER OG BLOMSTER

Det fins mange ulike måter å henge opp planter og blomster på veggen din. For eksempel kan du bruke Botaniq hanging plant pot. Dette er en plantepotte med myke runde former som er tilgjengelig i hvit og grønn. På bildet over har influenser @Prachtig88 malt de hvite Botaniq hanging pottene. Dette er en super ide! Miks flere potter sammen for en morsom vri. Fyll pottene med vårplanter, som for eksempel spathiphyllum og anthurium, eller snøklokker og krokus. Du kan også henge opp forskjellige små vaser med søte blomster eller kvister som magnolia eller gåsunger. Du kan enkelt henge opp disse vasene ved å bruke Loop Maker.

TIPS 7 – HENG OPP TØRKEDE BLOMSTER

Tørkede blomster er fine, stilige og bærekraftige. De krever veldig lite vedlikehold, og du kan nyte dem (nesten) til evig tid. Et bredt utvalg av tørkede blomster er tilgjengelig, fordi de fleste blomster eller gress- og stråtyper kan tørkes. For å bringe vårfølelsen inn i hjemmet ditt, velg blomster som spirer om våren. Blomster som roser, peoner, agapanthus, craspedias, stocks, voksblomster, gullris og ranunkler. Du kan bruke tørkede blomster på ulike måter for dekorasjon:

♡ Plasser forskjellige tørkede blomster i vaser
♡ Miks flere rammer med forskjellige tørkede blomster
♡ Skap en nydelig krans med forskjellige tørkede blomster

Heng tilbehøret på Loop Maker og monter de på Click Rail hanging system.