20 kg/m

10 års garanti

Top Rail

Et godt alternativ for montering i treverk

Et opphengssystem kan festes i vegg, men også i taket. For takfeste er Top Rail et godt alternativ. Skinnen er diskret i sine dimensjoner (14.3 mm x 7 mm) og kommer i fargene hvit, aluminium og svart. Denne skinnen er utviklet for bruk i kombinasjon med tretak. Skinnen har hull for medfølgende skruer, og disse skrues enkelt inn i taket. Deretter kan skinnen brukes på vanlig måte sammen med våre snorer og kroker.

  • check

    fleksibeltheng opp og flytt på veggdekorasjoner raskt og enkelt

  • check

    gjemt i taketpasser alle interiørstiler

  • check

    enkelt å brukefull brukervennlighet

  • check

    trygg og påliteligfor bilder og andre veggdekorasjoner

Arrow snorene henger direkte fra taket

Integrert i taket

Med våre Twister-snorer kan veggdekor enkelt klikkes inn hvor som helst i skinnen, som igjen er integrert i taket. Snorene er gjennomsiktige, og i kombinasjon med Top Rail resulterer dette i vårt konsept for et usynlig opphengssystem. Ellers kan du velge snorer i aluminium, som gir et mer industrielt design.

Artiteq har også utviklet en rekke integrerte opphengssystemer, som kan tilføres nybygg eller renovasjonsprosjekter. Skinnene integreres mens taket installeres. Dette byr på store fordeler for sluttbrukeren, da et opphengssystem blir tilgjengelig gjennom hele rommets lengde. Slik setter du standarden for perfeksjon. Det er dessuten fornuftig på lang sikt, da det aldri vil være behov for å lage hull i veggene igjen. Vi har alltid vært opptatt av bærekraftig byggdrift, og har designet våre produkter med dette i tankene.

Mer inspirasjon?

Se våre sider for privat eller bedrift.