LAG DITT EGET PERFEKTE HJEMMEKONTOR

Å jobbe hjemmefra er den nye normalen

Å jobbe hjemmefra er den nye normalen. Selv etter covid, vil mange arbeidsgivere fortsette med en kombinasjon av hjemmekontor og kontortid for sine ansatte. Dette er kjent som “hybridarbeid”. Nå som hjemmekontor benyttes av mange mennesker er det viktig å skape et innbydende hjemmekontor for deg selv. Hvordan forsikrer du deg om at hjemmekontoret ditt er så komfortabelt og funksjonelt som mulig slik at det å jobbe hjemmefra blir en effektivt og hyggelig erfaring? Les mer og bli inspirert av mulighetene som finnes!

MØBLER HJEMMEKONTORET DITT EFFEKTIVT OG FLEKSIBELT

Mange mennesker møter på utfordringer når de skal organisere hjemmekontoret sitt. Det kan være lett å miste oversikten, og dette kan medføre en større risiko for å rote bort (viktige) dokumenter. Et ryddig hjemmekontor har mange fordeler; ytelsen din øker, evnen din til å løse utfordringer forbedres og du vil jobbe mer effektivt. Det reduserer også stress og sørger for sikkerheten for alle dine (viktige) dokumenter. Skap et hjemmekontor hvor du raskt og lett kan se, bruke og enkelt bytte om viktige dokumenter, to-do lister, tidsplaner, vaktlister etc. fra kontorstolen din. Vi har mange verktøy som kan hjelpe deg å organisere hjemmekontoret ditt. Info Rail er det ideelle opphengssystemet for en ryddig og organisert opphenging av  jobbdokumentene dine.

Det blir slutt på rotete bunker med papir på kontorpulten din! Systemet sørger også for at det ikke blir slitasje eller stygge hull og merker fra teip, dobbeltsidig teip, lærertyggis osv. på veggene. Smart Pocket Rail er et system som har et bredt spekter av bruksområder. Ulikt innhold kan lett henges opp på vegger. Ved hjelp av akryllommer i høy kvalitet, Smart Pockets, kan ulikt innhold henges opp på en ryddig og profesjonell måte. Dessuten forhindrer Smart Pocket skader på dokumenter! Gjør digitale møter eller brainstormingsøkter mer effektive og mer visuelle ved hjelp av våre Whiteboards. Disse kan også brukes som et praktisk verktøy når du lager tidsplaner. Bruk en Whiteboard i kombinasjon med Whiteboard Set og Hanging Rail for å henge den hvor du vil. Dette gir deg fleksibilitet når du ønsker å flytte rundt på den. De kreative Whiteboardene er et fint tillegg. Disse kombinerer funksjonaliteten til en Whiteboard med morsom design, som for eksempel en “tankesky” eller en “snakkeboble”.

LAG ET INSPIRERENDE OG HYGGELIG HJEMMEKONTOR

I tillegg til å velge en god kontorpult og en komfortabel kontorstol, er det også viktig å skape et hyggelig og innbydende hjemmekontor hvor du føler deg komfortabel. Et hjemmekontor trenger ikke bare se ut som “et vanlig kontor”. Jo mer du føler deg hjemme på hjemmekontoret, jo bedre jobber du. Det gjør deg mer kreativ, effektiv, produktiv og derfor mer suksessfull! Style hjemmekontoret ditt med ting som gjør deg glad! Skap, for eksempel, en inspirasjonsvegg, heng opp fine planter, eller gjør den mer personlig med ulike typer tilbehør.

ET PERSONLIG MILJØ

Et personlig preg gjør at du føler deg trygg og sikker. Bruk ulike typer tilbehør som gjør deg glad. For eksempel foto, kort, bilder og inspirerende sitater. Mulighetene er mange. Vår Click Rail-, Picture Mouse- og Card Rail-system kan brukes for å henge opp disse personlige tingene på en kreativ og original måte, hvor de lett kan ses.

Click Rail er et opphengssystem som kun krever engangsmontering på veggen mot taket. Takket være hengende vaiere og kroker, får man fleksibilitet når man henger opp posters, bilder og fotorammer. De kan plasseres hvor som helst på veggen, og enkelt flyttes på i etterkant.

Card Rail er et vertikalt utstillingssystem som tar opp lite plass. Ideelt om hjemmekontoret ditt ikke er så stort. Personlige ting, som foto, kort og tegninger, kan festes på hver side av listen eller festes på fronten ved hjelp av magneter.

Picture Mouse er en nyttig opphengssnor som lett kan henges hvor som helst på Click Rail. Ved bruk av små magneter kan du lett henge personlige ting på en original måte på den magnetiske snoren av stål. Den kan også brukes alene, ikke bare som en del av et bildeopphengssystem. Picture Mouse Solo system blir da montert på veggen med hjelp av en «knapp» som skrus fast i veggen.

ET SUNT MILJØ

Du tilbringer mye tid på hjemmekontoret. Derfor er det viktig med planter. Visste du at planter har en positiv effekt på helsen din? Planter renser luften og forbedrer luftkvaliteten. De har også en beroligende effekt på deg når du jobber. Les mer om dette på bloggen vår “Bring naturen inn i huset ditt”.  Botaniske hengeplantepotter gjør det enkelt og fleksibelt å henge opp plantene dine. De er attraktive, moderne plantepotter, som finnes i hvit og grønn, som du kan installere på veggen din i kombinasjon med vårt hengesystem (som kun krever engangsmontering). Dette er en fantastisk nyttig løsning når du ikke har mye plass til å organisere ting, som for eksempel planter. I tillegg til Botaniq har vi to andre muligheter for å henge opp planter: Loop maker og Twister Hook.

OPPDAG MULIGHETENE

Å henge opp arbeidsdokumenter, veggdekorasjoner og planter kan gjøres på mange ulike måter. Du bestemmer hvor, og hvor høyt eller lavt, du ønsker å henge disse tingene. Du beholder også hele tiden fleksibiliteten til å organisere veggene dine på en måte som passer dine ønsker til en hver tid. Du kan style og restyle som du selv ønsker!

Dine fordeler:

  • Et hyggelig hjemmekontor
  • Et sunt hjemmekontor
  • Et organisert og effektivt hjemmekontor
  • Multifunksjonelle hjemmekontor
  • Fleksible hjemmekontor
  • Ingen slitasje eller stygge hull og merker på veggene dine!