TA NATUREN INN I HJEMMET DITT

Inneplanter, i dag er det ganske enkelt ikke mulig å unngå dem. Du ser dem overalt: på kontoret, i restauranter, din favoritt kaffebar, hjemme hos folk, overalt! Bortsett fra det faktum at planter ser bra ut i hjem og interiør, er det bevist at potteplanter har en positiv effekt på helsen vår. Visste du at planter renser luften og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ditt? Planter øker også luftfuktigheten, absorberer CO2 og omdanner den tilbake til oksygen. Dette har en beroligende effekt, fordi dette får deg til å føle deg avslappet og rolig. Spesielt nå som vi alle bruker mye tid hjemme under Corona-pandemien, har vi stor nytte av dette. Les videre for å finne ut hvordan du for eksempel kan kombinere planter for å skape din egen urbane jungel i ditt hjem!

Urban jungle trend

URBAN JUNGLE er en eksotisk stil som fortsetter den botaniske trenden, der fokuset er på å med naturen inn i hjemmet. Urban Jungle handler om planter, planter og enda flere planter! Jo flere planter i hjemmet ditt, jo bedre. For et variert utseende som dette er det lurt å tenke på å blande planter i ulike former og størrelser, slik at de kompletterer hverandre i stedet for å sette flere like på rad. Kombiner disse for eksempel med mange forskjellige nyanser av grønt, eller  en grønn vegg, en Urban Jungle (foto)tapet og naturlige materialer.  Disse kan også blandes med plantetrykk på tilbehør, for eksempel dekorative puter.

Hvordan ordner du plantene dine? Du kan plassere dem sammen i små grupper, sette dem i et åpent skap, på forskjellige krakker eller henge opp plantene dine. På denne måten kan du lage plantehjørner og dermed den perfekte Urbane Jungelen i hjemmet ditt!

NATURLIGE ELEMENTER TREND

Gjennom denne trenden, tar du naturen inn i hjemmet ditt med forskjellige naturlige elementer. Lag din egen mini-jungel ved å arrangere forskjellige plantetyper. Kombiner disse deretter med varme farger, avrundede former og naturlige materialer, som tre, bambus, stokk, rotting, siv, stein, lær, ull eller tau, for å nevne noen få.

Med denne trenden skaper du ikke bare en hyggelig atmosfære, den gir deg også en viss følelse av ro, på samme måte som naturen gjør. Det er også bærekraftig! Det er fordi denne trenden ikke bare handler om bruk av naturlige materialer, men også om gjenvinning av materialer som du tar med deg hjem.

Planter er viktige elementer i begge trender for innredning i hjemmet. Tradisjonelt er planter ofte plassert i visse områder av et rom, for eksempel i en oppreist gryte, på et skap, på en stol eller i vinduskarmen. Men i tillegg til å sette plantene dine på disse vanlige stedene, er en fantastisk idé å henge dem opp. På denne måten blir de ekte blikkfang i rommet ditt! Eller kanskje du har mindre plass å rutte med? Ikke noe problem, oppheng er den perfekte løsningen!

Det er slik at vi har introdusert et helt nytt produkt i vårt sortiment, » Botaniq blomsterpotte for opphengssystemer «. En attraktiv, diskret plantepotte, tilgjengelig i hvitt og grønt, som du kan installere på veggen din i kombinasjon med våre opphengssystemer. Dette gjør at du kan lage din egen Urbane Jungle kombinert med stor fleksibilitet, igjen uten å skade veggene dine.

Oppdag mulighetene

Hvor høyt eller lavt plantene dine skal henge regulerer du enkelt med vår patenterte opphengsløsning. Du kan til enhver tid forandre oppsettet uten verktøy og uten å skade veggene. Kombiner gjerne Botaniq hengende blomsterpotte med andre veggdekorasjoner. Tenk for eksempel på de forskjellige naturlige elementene du kan kombinere dette med! Derfor «style og restyle» som du ønsker!

Botaniq opphengbar blomsterpotte kan brukes i kombinasjon med alle våre opphengssystemer.

Fordelene:

✔ Brukervennlig
✔ Multifunksjonell
✔ Fleksibel

 

Alternativer for oppheng

I tillegg til vår Botaniq blomsterpotte, har vi også andre alternativer for å henge opp plantene dine. Ta en titt på bildet til venstre med forskjellige alternativer for å inspirere deg når du lager ditt eget plantehjørne eller Urban Jungle.

Loop Maker er et lite, men nyttig tilbehør. Med bare noen få enkle steg kan du enkelt og raskt lage en sløyfe som du kan henge plantepottene i. Juster lett plantepottene til ønsket høyde.

Twister Hook kan enkelt festes i skinnen, og brukes i kombinasjon med pynt, dekor osv. som er utstyrt med en snor.