Vinduspresentasjon som blikkfang

Slående og fleksibel presentasjon

Markeder som f.eks. boligmarkedet er i stadig endring. For å kunne holde tritt med og ajourføre informasjonen om dette, kreves et enkelt system. Et fleksibelt, tiltalende, men fremfor alt et brukervennligsystem er uunnværlig for en eiendomsmegler. Vindusutstillingen blir visittkortet også etter åpningstid. Derfor bør utstillingen være delikat og synlig hele døgnet uten unødvendig visuelt støy. Dette gjelder også for bilbransjen og andre næringer hvor vinduet brukes for utstilling.

DELIKAT OG FLEKSIBEL VINDUSUTSTILLING

En elegant og profesjonell måte å presentere tilbudet på er avgjørende for å gjøre et godt inntrykk.

En viktig egenskap for et presentasjonssystem er å kunne endre, bytte og tilpasse det som vises på enklest mulig måte. Uavhengig av om det er i vinduet eller andre steder i lokalet.

Artiteq Display It LED ivaretar alle disse egenskapene.

 

UTNYTT VINTERMØRKET!

I et vindu er det viktig at presentasjonen vises godt enten det er lyst eller mørkt. Med vår Display It LED vises budskapet dag og natt uten forstyrrende visuell støy.

Systemet er utstyrt med lyse og energieffektive LED-paneler der innholdet kan endres raskt og enkelt. Display It LED  gir en delikat og tydelig presentasjon uavhengig av lysforholdene. Det innovative systemet for oppheng gjør det enkelt å endre utstillingen hvor LED-panelene er enkle å justere i høyden takket være en autogrip funksjon. Stålsnorene går gjennom LED-panelene og kobler dermed panelene til hverandre.

Dobbelsidig funksjon

Utnytt systemet maksimalt med visning på begge sider og med paneler som kan brukes stående og liggende.

Display It LED har 2-sidig visning hvor budskapet vises like tydelig på begge sider uten unødig visuell støy.

Dette gjør det mulig å utnytte vinduspartiet maksimalt. Du kan  ha en utstilling som vises ut av vinduet samtidig som man kan ha en annen utstilling som vises inn i rommet.

Blikkfang

Vil du fremheve noe bestemt i vinduspresentasjonen? Noen ganger er dette ønskelig for å fremheve noe spesielt.

Som regel er  vinduspresentasjoner statiske og forhåndsbestemt i formen.

Display It LED er annerledes. Sidene panelene kan brukes både stående eller liggende er det enkelt å lage en utstilling som fremhever noe spesielt.

Du har friheten til å lage en lekker utstilling og variere enkelt med layout og format når det er behov for det.